Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΗΝ ΚΑΙ...ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ!

Ανακοίνωση 264 / 28.1.«2013»


Φαίνεται ότι αυτόν τον καημένο λαό τον θεωρούν πολύ ηλίθιο όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες και υπηρεσιακοί δημοσιογράφοι που, παριστάνοντας επίσης τους πολύ ηλίθιους, κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τον κόσμο τις τελευταίες δύο ημέρες, με αφορμή το ότι ένας βουλευτής της Αριστεράς, όχι στο κοινοβούλιο, ως όφειλε, αλλά σε ένα παπαδοσυνέδριο με τον τραγικά αποκαλυπτικό τίτλο «Εκκλησία και Αριστερά», τόλμησε να ψελλίσει το αυτονόητο (και φυσικά προ πολλού ισχύον) σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, ότι οι παπάδες κάθε θρησκείας πρέπει να πληρώνονται αποκλειστικά από τους φόρους των οπαδών της.

Αντί να ρωτήσουν τον συγκεκριμένο βουλευτή, όπως θα έκανε ο κάθε λογικός άνθρωπος, γιατί αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα δεν τολμάει να το θέσει εκεί που πρέπει, δηλαδή στο κοινοβούλιο, οι λεγεώνες των πολιτικάντηδων και των υπηρεσιακών δημοσιογράφων, πουλώντας κυριολεκτικά τρέλλα, ρεκάζουν τις τελευταίες 2 ημέρες από κοινού με τους αφέντες τους ρασοφόρους, ότι αυτό που πρότεινε ο βουλευτής ήταν τάχα η... πρόσθετη φορολόγηση των ορθόδοξων χριστιανών! Φαίνεται λοιπόν ότι όντως αυτόν τον καημένο λαό τον θεωρούν πολύ ηλίθιο, διαφορετικά θα φοβόντουσαν το λογικό κριτήριό του και δεν θα τολμούσαν ποτέ να επιδεικνύουν τόσο ξεδιάντροπα την από μέρους τους πλήρη αντιστροφή της αλήθειας.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνονται και από τους δικούς μας φόρους οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, μιας Εκκλησίας όχι απλώς ξένης αλλά επιπροσθέτως εχθρικής προς εμάς τους κατά τα πάτρια Έλληνες, την ώρα που η δική μας θρησκεία, η Ελληνική Εθνική, όχι μόνο στερείται θρησκευτικού νομικού προσώπου αλλά και φορολογείται κι από πάνω με... φόρο επιτηδεύματος!

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνουμε εμείς οι μη Ορθόδοξοι, ούτε καν χριστιανοί, τις ογκώδεις στρατιές των ορθόδοξων παπάδων, θεολόγων, ιεροκηρύκων και όλων των λοιπών ενασχολουμένων με το να κουρκουτιάζουν τα μυαλά και να φοβίζουν τις ψυχές των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή την χώρα.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνουμε εμείς τα κρατικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα, που νύχτα - ημέρα ξεχειλίζουν θρησκοληψία και Βυζάντιο, σε μια συνεχή κατήχηση των απαίδευτων στον αληθινό Ελληνισμό, και άρα δίχως άμυνες, τηλεθεατών και ακροατών.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να συλλέγει το υπόδουλο στην Εκκλησία κράτος τους φόρους μας, και μέσω των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών να ταϊζει ξένους ορθόδοξους θεοκράτες που προσηλυτίζουν φτωχά έθνη μέσα από πατριαρχεία και ιεραποστολές.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να έχουν φάει τις προηγούμενες δεκαετίες οι ορθόδοξοι αφέντες τους απίθανα μεγάλα ποσά, από εκείνα που προορίζονταν για την οικονομική και τεχνική ανάπτυξη της χώρας μας, η οποία φυσικά δεν έγινε ποτέ και τώρα είναι χρεοκοπημένη με μία βαθύπλουτη ωστόσο Εκκλησία, όπως και με μερικές χιλιάδες βαθύπλουτων λαμογιών που τώρα, εις υγείαν των κορόϊδων, «επενδύουν» με πάσα άνεση στο Λονδίνο ή το Βερολίνο.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνουμε εμείς τις μεγαλομανιακές εξαλλοσύνες των ορθόδοξων θεοκρατών, όπως την αερομεταφορά «με τιμές αρχηγού κράτους», αυτού που εκείνοι παρουσιάζουν στο ποίμνιό τους σαν «άγιο φως».

Για εμάς όμως, αντίθετα, λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πάψει κάποτε επιτέλους η αντιμετώπιση του Ελληνικού λαού από όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους ως μάζα ηλιθίων που ζει στα χρόνια του Βασιλείου Βουλγαροκτόνου ή του ομόθρησκου Ιβάν του Τρομερού. Γιατί δεν είναι. Απλώς, στο υγιές τμήμα αυτού του λαού, οι λεγεώνες των πιο πάνω κυρίων, καθώς και των θεοκρατών εργοδοτών τους, φροντίζουν επιμελέστατα να μη δοθεί ποτέ η δυνατότητα να εκφράσει τις πεποιθήσεις του. Από τον κρυφό αλλά έκδηλο πανικό μπροστά στο πιθανό ξύπνημα του άλλου τμήματος, που έως τώρα το μυαλό του χτυπιέται στο μίξερ της θρησκοληψίας, του παραλογισμού και της αμάθειας.
      
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
http://www.ysee.gr/index.php?type=deltia_typou&f=264
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΗΝ ΚΑΙ...ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ! Reviewed by Unknown on 7:45:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.