Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ


Από μία συζήτηση του Βλ. Ρασσιά, αλλού:

"Πατρώα" θρησκεία σήμερα δυστυχώς είναι η ξενόφερτη Ορθοδοξία. Από το 1730 την ορίζουμε ως "Ελληνική ΕΘΝΙΚΗ Θρησκεία" ή "Ελληνισμό". Το δεύτερο όμως ακυρώθηκε με την ίδρυση του Ρωμαϊϊκου κρατιδίου που υποβίβασε το εθνικό όνομά μας σε υπηκοότητα.

***

Εγώ πάντως είμαι υπερήφανος να λέγομαι Εθνικός. Γιατί ανήκω σε Έθνος (έστω και εν ναρκώσει). Έχω ορκιστεί στην σποδό Ελλήνων να κάνω το κάθε τι για να το ξυπνήσω, και μια ημέρα να το σηκώσω στα πόδια του, και εάν δεν προλάβω ούτε εγώ ούτε οι τωρινοί συμμαχητές μου ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

***

Και, με κάθε σεβασμό στις επιλογές ενός εκάστου, η Θρησκεία μας έχει οριστεί απο το 1730 ως "Ελληνική Εθνική". Το "Πατρώα" έχει εμφυτευθεί από τα στρατιωτάκια της Εκκλησίας στις αρχές της περασμένης δεκαετίας για να μας αντιμετωπίσει. Το χρησιμοποιούσε συστηματικά ο Πάλμος όταν γύριζε στα κανάλια την άνοιξη του 2004 για να κάνει ζημιά στο 7ο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών που διοργανώσαμε με τεράστια επιτυχία στην Αθήνα. Οι τηλεοπτικοί λαντζέρηδες της θεοκρατίας τον ενίσχυσαν μάλιστα προς το τέλος της επιχειρήσεώς τους με κάποιες φάτσες του λεγόμενου "χώρου" που συνέβαλαν αρκετά στο να ημικαθιερωθεί το "πατρώα".

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.
Αν καταλαβαίνετε τι λέω.
ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Reviewed by Unknown on 10:36:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.