Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Ενάντια στην μαύρη προπαγάνδα του "Αγίου" Όρους ο Ελληνικός Εθνισμός θα νικήσει!


Ο Ελληνικός Εθνισμός θα νικήσει.
Συνέλληνες, μην αναπαράγετε την μαύρη προπαγάνδα του "Αγίου" Όρους δια στόματος εκείνης της τραγικής όσο και γελοίας υπηρετικής του φιγούρας που μας άφησε χρόνους. 


Δεν ξέρω για άλλες συλλογικότητες του λεγόμενου "χώρου" (εμείς άλλωστε δεν αναγνωρίζουμε "χώρο"), στο μέτρο όμως της δικής μου βεβαίας γνώσεως σε ό,τι αφορά τον επίσημο φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, δηλαδή το ΥΣΕΕ, βεβαιώνω ότι κανένα από τα ιδρυτικά και κανένα από τα έως τώρα καταστατικά μέλη του δεν είναι τέκτων.

Μην αναπαράγετε λοιπόν την χυδαία προπαγάνδα του κυριότερου εν Ελλάδι εχθρού του Εθνικού Ελληνσιμού, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΆΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Οι ημέρες της ορθόδοξης τυραννίας ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, όταν όλοι οι αφυπνισμένοι Συνέλληνες καταλάβουν εγκαίρως ότι πρέπει να ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ.

Ενταχθείτε στο ΥΣΕΕ, διαδώστε το μήνυμα του, ανοίξτε τα μάτια και σε άλλους Συνέλληνες.

Ερχόμαστε απο το 1463 και ξαναδιεκδικούμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, την παλινόρθωση της Θρησκείας μας και ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ που μας έχουν κλέψει και σκυλέψει.

Ο Ελληνικός Εθνισμός θα νικήσει


Βλάσης Γ. Ρασσιάς
Η μαύρη προπαγάνδα του "Αγίου" Όρους
Ενάντια στην μαύρη προπαγάνδα του "Αγίου" Όρους ο Ελληνικός Εθνισμός θα νικήσει! Reviewed by Unknown on 7:36:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.