Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Όταν μια «Παγκόσμια Ημέρα» υποτίθεται ότι είναι των Αυτοχθόνων Λαών


Για την παγκόσμια ημέρα της 9/8, εκδόθηκε πριν 15 χρόνια. Παραμένει όμως (κάθε χρόνο) επίκαιρη…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ # 073 / 9. 8. 1998

Σήμερα, υποτίθεται Παγκόσμια Ημέρα των Αυτοχθόνων Λαών, η κρατούσα Παγκόσμια Ιερουσαλήμ επιτρέπει στους ανά τον κόσμο λεγόμενους «αυτόχθονες» να έχουν και αυτοί την τιμητική τους. Με τον όρο «αυτόχθονες» δεν εννοείται τελικά τίποτε άλλο από τα ανά την υδρόγειο αρχαία έθνη που σε κάποια στιγμή, πρόσφατη ή αρχαιότερη, της λεγομένης «μεταχριστιανικής» ή «σωτηρίου» Εποχής υπέστησαν την γενοκτονία και εθνοκτονία που απαιτούσε ο ψυχοπαθής μονοθεϊστής «Άνθρωπος» για να «φωτίσει» όλη την ανθρωπότητα με το μαύρο φως του Θεού της Ερήμου που υπηρετεί.

Σήμερα, υποτίθεται Παγκόσμια Ημέρα των Αυτοχθόνων Λαών, η υποκριτική κραυγάζουσα το «αλληλούϊα» «προηγμένη» ανθρωπότητα, έρχεται να σκύψει πάνω από τα απομεινάρια ένδοξων ή απλώς σεμνών και φυσιολατρικών εθνών, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για κόσμους που χάθηκαν οριστικά κάτω από τη σκιά του Εσταυρωμένου και του ανηλεούς ξίφους που «ανήγγειλε» απανταχού το μήνυμα της «Καινής Ανθρωπότητος» και διέταξε την απόλυτη ομογενοποίηση του ανθρωπίνου έθους και συμπεριφοράς.

Λες όμως και τα εγκλήματα των μονοθεϊστών ξεκίνησαν μόνο μετά την αρκετά πρόσφατη εποχή της αποικιοκρατίας, οι υποκριτές «ευσπλαχνιζόμενοι» τους ανά τον κόσμο «αυτόχθονες», παραλείπουν συστηματικά να συμπεριλάβουν τα απομεινάρια των εθνών που σφαγιάσθησαν και εκχριστιανίσθησαν ή εξισλαμίσθησαν την πρώτη μεταχριστιανική χιλιετία ή κατά το πρώτο ήμισυ της δευτέρας.

Έχει όμως και η Ευρώπη τους «αυτόχθονές» της. Είναι οι αρχαιόθρησκοι της Ελληνικής, Λατινικής, Κελτικής, Σκανδιναβογερμανικής, Σλαβικής και Βαλτικής Παραδόσεως, είναι όλοι εκείνοι που αν και εκπροσωπούν τις αυτόχθονες, νόμιμες, ιστορικά γνωστές, εθνικές, πατρογονικές Θρησκείες και Ήθη της Γηραιάς Ηπείρου, σε ελάχιστες μόνο από τις σύγχρονες χώρες της τούς επιτρέπεται να υπάρχουν, σε απροκάλυπτη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Το αστείο είναι δε, ότι ακόμη και οι γνωστοί στυλιζαρισμένοι υπερασπιστές των ανά τον κόσμο αυτοχθόνων» λησμονούν συστηματικά τους εντός των τειχών τους καταπιεζόμενους, σε μία πρωτοφανή επίδειξη υποκρισίας και λογικής «αλλού βρέχει». Όπως και τους λησμονούν τα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις που τους οφείλουν την αναγνώριση μετά από σκοτεινούς αιώνες που εγκαινιάσθησαν με τα μισαλλόδοξα διατάγματα προσηλυτισμένων ηγεμόνων της Μεσαιωνικής Εποχής.

Κάθε έθνος που προσκυνά και αφομοιώνεται, χρεώνει φτώχεια στον ανθρώπινο Πολιτισμό.
Τιμή και Μνήμη για τις Παραδόσεις των Εθνών του παρόντος και του παρελθόντος.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
Όταν μια «Παγκόσμια Ημέρα» υποτίθεται ότι είναι των Αυτοχθόνων Λαών Reviewed by Ανώνυμος on 4:04:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.