Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



 Η σημαία των εκχριστιανισμένων Ρωμαίων


Ξεκάθαρο για εμένα:
 

Οι Ρωμαίοι ήταν κατακτητές των πολιτικών οντοτήτων που ονομάζουμε ελληνιστικά βασίλεια. Το ελληνικό έθνος συνέχισε την πορεία του, αλλά κάτω από δύσκολες πολιτικές συνθήκες.

Οι μετατροπή των Ρωμαίων σε χριστιανούς, αυτό που εντέχνως σήμερα ονομάζουν οι Ρωμιοί... "βυζαντινούς", τους μετέτρεψε αυτόματα εκτός από πολιτικούς κατακτητές και σε πνευματικούς ισοπεδωτές του ελληνικού έθνους.
 
Τους δε Έλληνες τους ονόμασαν Ρωμιούς (Ρωμαίους υπηκόους χωρίς εθνική υπόσταση δηλαδή). Πολλοί το δέχτηκαν και απεμπόλησαν την εθνική τους ταυτότητα.
 
Σύμβολα και σημαίες των Οθωμανών

Οι Οθωμανοί διαδέχτηκαν τους εκχριστιανισμένους Ρωμαίους στην πολιτική κατοχή, αλλά διέκοψαν την πνευματική, η οποία τους ήταν αδιάφορη. Οι πνευματικοί κατακτητές του έθνους, οι Ρωμιοί, αφού είχαν όλη την πνευματική εξουσία, συμμάχησαν με τους Οθωμανούς μοιράζοντας την εξουσία τους στον τόπο των Ελλήνων.


Μέσα σε αυτές τις συνθήκες άρχισε να επαναδημιουργείται η εθνική συνείδηση, κάτι που οδήγησε στην ΕΘΝΙΚΗ επανάσταση.

Οι Οθωμανοί έφυγαν, αλλά οι Ρωμιοί έμειναν και με προδοσία κατάφεραν να διατηρήσουν υπό την κατοχή τους το ελληνικό έθνος.

 
Οι Έλληνες (όποιοι θέλουμε να είμαστε Έλληνες δηλαδή), από τότε βρισκόμαστε υπό κατοχή των Ρωμιών, αρχηγοί των οποίων είναι οι θεοκράτες. Το να επιλέξεις το ένα από τα δύο είναι επιλογή σου μετά από δύο χιλιάδες και πλέον έτη κατοχής του έθνους μας. Αλλά να είσαι και Ρωμιός και Έλληνας, δεν γίνετε.
 
Εάν είσαι Έλληνας, θέλεις το έθνος σου ελεύθερο πολιτισμικά και πολιτικά, πρέπει να θεωρείς αυτονόητη την απελευθέρωση από την Ρωμαίικη κατοχή. Προσωρινές συμμαχίες με τον κατακτητή για να διώξεις "άλλους" κατακτητές δεν νοούνται.

Οι βυζαντινολάτρες υπέρμαχοι του εθνικού συγκρητισμού οι οποίοι πατάνε σε δύο βάρκες, ίσως να το έκαναν με ευκολία σε ήρεμη θάλασσα, αλλά τώρα που φουρτούνιασε κινδυνεύουν να σκιστούν στα δυο. Και μερικοί από ότι βλέπω, για μία ακόμα φορά σε λάθος εποχή αποφάσισαν να ανοίξουν τα πόδια τους.

ΑΥΤΑ!
 

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Reviewed by Unknown on 11:12:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.