Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΑΝΤΕΝΝΑ»

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΑΝΤΕΝΝΑ»

Δελτίο Τύπου 280 / 13.11. «2013»


Με μεγάλη λύπη μας για το χαμηλό επίπεδο στο οποίο έχει εδώ και πολλά χρόνια εκπέσει η εν Ελλάδι δημοσιογραφία, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, κατέθεσε σήμερα αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ», καθώς και 5 δημοσιογράφων του (του γενικού Διευθυντή, του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, του Διευθυντή Ειδήσεων και δύο δημοσιογράφων του αστυνομικού ρεπορτάζ).

Στα κεντρικά του δελτία ειδήσεων της 22ας Αυγούστου και 6ης Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός, ιδιοποιήθηκε ένα δημοσιευμένο βίντεό μας με εμφανέστατο το διακριτικό σήμα της ιστοσελίδας μας «ysee.gr», και προέβαλε από αυτό στιγμιότυπα μιας ιεροπραξίας μας, την στιγμή που, και στις δύο περιπτώσεις, γινόταν αναφορά σε συλλήψεις μελών του κόμματος «Χρυσή Αυγή», δημιουργώντας την εντύπωση στους τηλεθεατές ότι η Ελληνική Εθνική Θρησκεία και  το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών σχετίζονται ή, ακόμα χειρότερα, ταυτίζονται, με την ιδεολογία, τις πρακτικές και τις εν γένει δραστηριότητες του πιο πάνω κόμματος.

Το «δις εξαμαρτείν» των εναγομένων, σε συνδυασμό με πολλές άλλες παράλληλες προσπάθειες που γίνονται εδώ και μήνες (ακόμα και δια στόματος υπουργού!), για να πλανηθεί το ελληνικό κοινό ότι τάχα το ιδεολογικά απεχθές πλην όμως χριστιανικότατο κόμμα «Χρυσή Αυγή» είναι... «παγανιστικό», όρο που χρησιμοποιούν παράλληλα για να χαρακτηρίσουν τόσο και εμάς όσο και τους προγόνους μας της προχριστιανικής εποχής, όπως άλλωστε και κάθε πολυθεϊστικό πολιτισμό, κατέστησε κάτι παραπάνω από εμφανές ότι πρέπει επιτέλους να μπει ένα φρένο σε αυτή την χυδαία και ανήθικη προπαγάνδα.

Απέναντι στην συστηματική και συνειδητή προσπάθεια δυσφήμησης της Θρησκείας μας και του φορέα της, αλλά και της προσβολής της προσωπικότητας των χιλιάδων θρησκευτών της, που επιθετικά και αναίτια εξισώνονται στα μάτια και την αντίληψη του απροστάτευτου κοινού με απεχθείς ιδεολογίες (ή ό,τι άλλο, πραγματικό ή φανταστικό «απεχθές» προκύψει στο μέλλον) οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσον που μας παρέχει ο νόμος και, αυτονόητα, θα το πράξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και όποτε ξανά χρειαστεί.

Η Θρησκεία και η ευρύτερη κουλτούρα που γέννησε την πολιτική αυτοθέσμιση, τον ελευθεροπρεπή άνθρωπο, την λογικότητα, την ανεκτικότητα και την Αρετή, δεν μπορεί να αφεθεί στα χέρια του οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να ασελγήσει επάνω της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον όποιον σκοπό του. Η υπόληψη της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και των θρησκευτών της θα προστατευθεί τώρα και πάντα. Αυτός άλλωστε ήταν εξαρχής ο σκοπός για τον οποίο ιδρύθηκε προ 16 ετών το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων.

Θα προστατεύσουμε με κάθε αυστηρότητα και τα σεβάσματά μας ως θρησκευτές και την υπόληψή μας ως πολίτες.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
www.ysee.gr
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΑΝΤΕΝΝΑ» Reviewed by Ανώνυμος on 8:31:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.