Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΠΕΡΙ "ΕΝΩΣΕΩΣ"



Τον Σεπτέμβριο του 1995 ΟΛΟΙ όσοι ενδιαφέρθηκαν ΤΟΤΕ για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και την επανελλήνιση (και λέω "όλοι" γιατί προηγήθηκε πλατύτατου εύρους κάλεσμα), μαζέυτηκαν στην Καλλιπεύκη Ολύμπου για να συζητήσουν αυτή την περίφημη ένωση, αποτέλεσμα της οποίας συζήτησης ήταν η μετέπειτα ίδρυση του ΥΠΑΤΟΥ Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ). ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΥΣΕΕ. Γι' αυτό και έχει τον προσδιορισμό ΥΠΑΤΟ. Γιατί εξέφρασε ΟΛΟΝ εκείνον τον κόσμο.


Συνεπώς, λογικώς και ιστορικώς, όσοι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ενωμένοι, είναι ήδη ενωμένοι από το 1997. Και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μηδενίζουμε κάθε λίγο το κοντέρ, όταν εμφανίζονται κάποιοι καινούργιοι ή ανακυκλωμένοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ή κάποιοι πικραμένοι και αποχωρήσαντες με υπαρκτές ή φανταστικές ομάδες, γιατί απλώς ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. Ακόμα και αν το κάναμε και "ενωνόμασταν", μετά από λίγο θα προέκυπταν νέες "παρουσίες" καινούργιων ή αποχωρησάντων και πάει λέγοντας.



Εμείς δεν είμαστε ούτε αφελείς, ούτε ρομαντικοί. Ξέρουμε την δυσκολία του αγώνα μας και ξέρουμε και ενάντια σε τι θηρίο πολεμάμε. Δεν μπορούμε λοιπόν να ονειροπολούμε, γιατί αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

Το ΥΠΑΤΟ Συμβούλιο των Ελληνων Εθνικών λοιπόν είναι εδώ και μάχεται, κοντά δύο δεκαετίες τώρα. Όποιος συνεπώς ειλικρινά μιλάει για ένωση, ας έλθει εδώ και τώρα στις τάξεις μας να πολεμήσει. Μόνο που εμείς κάνουμε πραγματικό αγώνα, διαφωτισμό (με διαλέξεις κλπ) και ιεροπραξίες, και ουδόλως ενδιαφερόμαστε για "δρώμενα", επιδείξεις, φεστιβάλς και αίσχη τύπου... "Διόνυσος Τσιπουρέας".

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
www.ysee.gr

ΠΕΡΙ "ΕΝΩΣΕΩΣ" Reviewed by Unknown on 8:36:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.