Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Το έθνος μας απειλείται - τάδε έφη χρυσαυγίτης
“Πρέπει να εξοπλισθώμεν δια να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του έθνους. Μακάριοι οι πεινώντες και οι διψώντες ω! sorry! με συγχωρείτε η ελευθερία της πατρίδας ήθελα να πω“

Έτσι μας τα λέει ο ποιητής και φαίνετε κάτι ξέρει καλύτερα από εμάς . Αναζητούμε όλοι μας να ενταχθούμε κάπου για να προλάβουμε το κίνδυνο της εθνικο-θρησκευτικής μας διάσπασης. Χωρίζεται ο ελληνισμός σε βαθμούς αποδοχής τον εθνικών κινδύνων , σε βαθμούς αποδοχής των θρησκευτικοπολιτικών ηγετών . Όταν ξεφεύγεις από την άμορφή μάζα είναι επόμενο να είσαι δακτυλοδεικτούμενος , οι κυνηγοί είναι αρκετοί και θα σε σπρώξουν στα άκρα . 

Επί χρόνια μας πιπιλάνε το μυαλό , η σύγχρονη μας ιστορία, η αρχαία , η μεσαιωνική δεν επιδέχονται κριτικής , κινδυνοπληξία προσοχή , άνευ όρων συνθηκολόγηση . Οι φανατικοί χριστιανοί ορμούν με γιούχα στο χώρο , οι χρυσαυγίτες εθνικιστές χτυπούν τον Ισοκράτη τον Αριστοτέλη στα πλακάκια κ.α.
Γιατί χάνονται από την σκέψη μας άραγε η λογική και η μεσότητα ?

Αντί να επικεντρώνετε ο νους στα πραγματικά γεγονότα καταπιάνεται σε δευτερεύον δήθεν εθνικά σωτήρια φάσματα . Γενικεύσεις ιδεολογιών και γεγονότων , υποταγμένες στην χτισμένη από αυτούς νέα εποχή , εκσυγχρονισμός που αφήνει σε δεύτερο χρόνο και υποτιμά τους εσωτερικούς αγώνες και την αντίσταση κατά του κατεστημένου .

Οι ονειροπλάστες και ηθοπλάστες  χρυσαυγίτες - γέννημα της εθνικής μας παρακμής - έχουν καταντήσει να κινούνται ως μαριονέτες στρατιωτάκια ενάντια στην ιστορική διαδρομή του ελληνισμού . Μην τολμήσετε να ασκήσετε κριτική κατά του εθνικισμού , απαγορεύεται να αναφέρεστε στα του κλήρου , στα της ομοφυλοφιλίας , δεν πρέπει να υπάρχει μια μέση άποψη , μια νηφάλια ανάλυση , πρέπει να ακολουθούμαι τα άκρα , έχεις άλλη άποψη , είσαι μαρξιστής και κουμουνιστής !!!!

Ρε Αί σιχτίρ σας λέμε . Εχθρότητα και συκοφαντία ξερνάτε , αυτή είναι η πραγματική και προδοτική στάση σας , εναντίων του Ελληνισμού , εναντίων των φορέων που τάχα μου «εχθρεύονται» την συνοχή της Ελλάδας και «καπηλεύονται»  την αρχαιότητα και το Έθνος. 

Βρισκόμαστε όλοι μας μπροστά στην πρόκληση να μεταβάλουμε την εικόνα του γραφικού αρχαιολάτρη που μας φορτώνουν οι άμυαλοι οπαδοί του νεοναζισμού σε αυτήν του σύγχρονου Άνθρωπου Πολίτη Έλληνα Εθνικού.

Οι άπληστοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής  με τεχνάσματα και φορώντας  παρωπίδες προσπαθούν να εγκατασταθούν στον ελληνισμό που θαρρούν ότι είναι το νέο τους τσιφλίκι, άλλοι με πάγκους για να πουλήσουν τα εθνοφυλετικά μας πρότυπα και άλλοι ζωγραφίζοντας στο πετσί τους αρχαιοελληνικά σύμβολα για να ανασυνθέσουν την μεγάλη Ελλάδα . Το κάλος των Θεών των Ελλήνων ξέπεσε στα χέρια τους , ειδωλολάτρες , βάρβαροι θεοί με υπεροπλία από την μια πλευρά ή ανύπαρκτοι θεοί παρίες ενός νεοναζιστικού ελληνισμού από την άλλη . Αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες απόψεις , σκοτάδι από την μία , βάρβαρες και υπονομευτικές ιδέες από την άλλη . 

Αιώνες σκέψης γίνονται τροφή κατά της ελευθερίας και της ισονομίας των ανθρώπων. 


Η παραμύθα που σερβίρεται στα μμε και στο δίκτυο από την Χρυσή Αυγή ανοίγει και τον δρόμο σε κάποιους κυριολεκτικά απατεώνες ή ηλίθιους που βρίσκονται στις τάξεις τους και θεωρούν τους έλληνες ως απόγονους εξωγήινων , έχουμε και θεούς αστροναύτες εκδικητές τούτου του πλανήτη, ένας μεσσιανισμός και μια αποκάλυψη από το δωδεκάθεο αυτή την φορά . Και το πιο εύκολο θύμα όλων αυτών οι εβραίοι ως συνήθεις ύποπτοι . Σφάξτε τους , αλλά όχι καλύτερα αφήστε να τους σφάξει ο Δίας ή μάλλον καλύτερα ο Αρβανίτης .


Η Χρυσή Αυγή και οι οπαδοί της ευδοκιμούν καλλιεργώντας την οπισθοδρόμηση και την αναχρονιστική αντίληψη , τρέφονται με την ιδεολογική σύγχυση και την νοητική παράκρουση , ενσωματώνοντας το φυλετικό μίσος στον ελληνισμό. 

Κατασκευάζουν μια ολοκληρωτική ιδεολογία που δεν αφήνει σταγόνα για σταγόνα ανθρωπιάς μέσα μας . Ο κίνδυνος της νέα τάξης που ελέγχει τα πάντα , συνδικάτα , δικαστήρια και πολιτεία , πολεμήστε ενάντια στο Ελληνικό Πνεύμα εγγόνια του Χίτλερ και του Μουσολίνι. Ξεράστε το τέρας της αναγέννησης , δεν υπήρχε ποτέ και ήταν εβραιοκινούμενο , η φυλή μας θα αναγεννηθεί σαν τον φοίνικα , δεν μας χρειάζεται αυτή η δυτικοφορεμένη δημοκρατία , γιατί άλλο η παλιά δημοκρατία ... 


Με την ανάλογη βαρβαρότητα οι χρυσαυγήτες επικαλούνται και την ελληνική γραμματεία  για να καθορίσουν την καθαρότητα της φυλής μας , ντύνουν τις ανόητες εθνικορατσιστικές τους θεωρίες με μεμονωμένες ρήσεις και συμπεράσματα ανύπαρκτα και άσχετα . 
Με λόγους του Ισοκράτη , με βαρύγδουπες δηλώσεις και αναλύσεις πάνω στο έργο του , έτσι για να αποκτήσουν τα αναγκαία αυτά επιχειρήματα που θα «νομιμοποιήσουν» τις θεωρήσεις τους . Ποσόν νοιαζόταν ο Ισοκράτης για τα περί καθαρότητας της φυλής ? Μάλλον ελάχιστα . Ας πάρουμε υπόψη μας επίσης και τον αντίλογο του Δημοσθένη που αναφέρει ρητά και καθαρά πως οι μακεδόνες δεν είναι έλληνες αλλά βάρβαροι .

Ίσως πρέπει να αναλύσουμε τους λόγους του Ισοκράτη και του Δημοσθένη κάτω από το βάρος των πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών , και όχι βάση των ιδεολογικών αναγκών σας, διότι οποιοδήποτε άλλο ακραίο συμπέρασμα θα επιφέρει δύο όψεις . 

Οι οπαδοί χρυσαυγίτικων θεωριών διαπράττουν επίσης την μέγιστη Ύβρη μετατρέποντας μια καθαρά θρησκευτική εορτή των ελλήνων - τα Ελευσίνια Μυστήρια - σε εθνικοφυλετικό πυροτέχνημα κάθαρσης , πάντα σκοπεύοντας τους «βάρβαρους» . Ο παππούς ο Αριστοφάνης λέει «Ο ήλιος και το χαρούμενο φως είναι μόνο για μάς , όσοι μυηθήκαμε και ζούμε μια ζωή ευλαβική σχετικά με τους ξένους και τα άτομα» , τα ίδια τα μυστήρια διδάσκουν την ηθική της πανανθρώπινης κοινωνίας , αυτά είναι που καταστρατηγούν τον κάθε πολιτειακό κανόνα περί δούλων και ξένων και θεωρούν το μόνο σημαντικό το ομόγλωσσο , ουσιαστικά τον τρόπο που μπορεί να μεταδοθεί η Γνώση και οι Αρετές των Ελλήνων σε όλες τις άκρες της οικουμένης . 


Η ενασχόληση μας ως πολίτες με τα πραγματικά προβλήματα/στοχασμούς δεν μπορεί να αναπτύσσει φανταστικές υπερβάσεις και ανώφελες παραφιλολογίες . Η άσκηση «βίας» εκ μέρους των θεών και κατά προέκταση των ανθρώπων δεν είναι δυνατών να εκφράζει την ποθούμενη ισορροπία . 

http://xelidonisma.blogspot.gr/2014/08/blog-post_27.html
Το έθνος μας απειλείται - τάδε έφη χρυσαυγίτης Reviewed by mpampis on 8:24:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.