Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Έλληνες... απλά;


Αφού αποφάσισαν κάποια παιδιά και όλοι όσοι έχουν τα ίδια μυαλά, να απορρίπτουν τον όρο ΕΘΝΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΟΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ας λέγονται όπως θέλουν. Εμείς πάντως οι αρχαιότεροι λεγόμαστε ΕΘΝΙΚΟΙ, δηλαδή εκπρόσωποι του έθνους μας, και η Θρησκεία μας επίσης ΕΘΝΙΚΗ. Για το τι κάνει ο καθένας θα επιληφθεί αργότερα η Ιστορία. Ας λέγονται όπως θέλουν, αρκεί να μην κάνουν σαμποτάζ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΔΟΜΕΝΗ Θρησκεία των Ελλήνων που αυτόν τον καιρό κινείται για την θρησκευτική νομική της οντότητα ως απλό ενδιάμεσο βήμα για την μελλοντική ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ και να αρκεστούν να πορευθούν τον δρόμο που οι ίδιοι επέλεξαν. Και καλή τους τύχη.

Πολλές δεκαετίες πριν οι Γάλλοι επαναφέρουν στον μεταχριστιανικό κόσμο τον όρο "έθνος", ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, επιλέξαμε το 1730 στην Τεργέστη να ονομάζουμε το σύστημα των νομιζομένων μας, "Ελληνική ΕΘΝΙΚΗ Θρησκεία" και ημάς "Εθνικούς". Μας ήξερε και ο Ρήγας, γι' αυτό και η αναφορά στον "Θούριο".ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ οι διάφοροι σαλτιμπάγκοι που επιτίθενται στους όρους "Εθνική", "Εθνικός". Παίζουν σαν νήπια με πράγματα που δεν έχουν ιδέα τι βαρύτητα έχουν.

Το πώς λέγεται η Θρησκεία των Ελλήνων δεν είναι χαβάς του α ή β σημερινού ανθρώπου, αλλά αποφασισμένο εδώ και 3 αιώνες. Αυτό ή το καταλαβαίνετε κάποιοι ή δεν το καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και πουλάτε τρελλίτσα. Επίσης τίποτε δεν απάδει περισσότερο του Ελληνισμού από την εξίσωση άνισων πραγμάτων (δηλαδή την ισοπέδωση). Και μόνο που συγκρίνεις την δημόσια ανάδυση της ΕΕΘ με παρέες, ομάδες, σωματεία, αποχωρήσασες φράξιες και άλλα τέτοια, είσαι φάουλ. Να παλινορθωθεί (σε μακρινό μάλιστα μέλλον και μετά από συνεχείς πιέσεις προς την ελληνική κοινωνία και πολιτική ελίτ) η Θρησκεία των Ελλήνων που λέγεται ΕΕΘ ή να γίνει οτιδήποτε εκτός από αυτό. Στην τελική, εάν τολμούν οι της "Ελληνικής" μη Εθνικής Θρησκείας, ας προσέλθουν σε έναν δημόσιο διάλογο (που θα μαγνητοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί παντού) να μας εξηγήσουν τις πράξεις και τις επιλογές τους.
Βλάσης Γ. Ρασσιάς
Έλληνες... απλά; Reviewed by Unknown on 4:50:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.