Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ



Ανακοίνωση 300/24.5.2015

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ καλλιεργημένος, αρκεί και ο απλός φυσιολογικός άνθρωπος, για να πενθήσει αυτές τις ημέρες για την αιχμαλωσία μίας ακόμη αρχαίας πόλης του λαμπρού πολιτισμού των Εθνικών, από τις ορδές του σκότους και του φανατισμού, που εν έτει 2015 της χρονολογίας των χριστιανών κόβουν λαιμούς ανθρώπων καικαταστρέφουν αρχαία μνημεία, μουσεία και βιβλιοθήκες, σβήνοντας σπάνια απομεινάρια του εδώ και δύο χιλιετίες καταδιωκόμενου πολιτισμού των καθυβριζόμενων ως «παγανιστών».

Η Παλμύρα βρίσκεται ήδη στα χέρια των «τζιχαντιστών», δηλαδή των φανατικών ισλαμιστών που η ίδια η υποκριτική «Δύση» εξέθρεψε πριν από κάποια χρόνια, ως δήθεν «αγωνιστές της ελευθερίας», για να ανατρέψει μέσω αυτών μερικά ανεπιθύμητα κοσμικά καθεστώτα του αραβικού κόσμου. Και πολύ σύντομα, η αιχμάλωτη αρχαία πόλη θα καταστραφεί, στα πλαίσια του πολέμου των παραφρόνων ενάντια στην, κατ' αυτούς, «ειδωλολατρία». Όπως κατέστρεφαν από την Ύστερη Αρχαιότητα και μετά, οι χριστιανοί όμοιοί τους, με την ίδια ακριβώς αντιανθρώπινη και αντιπολιτισμική «δικαιολογία». Ένας λογαριασμός «τζιχαντιστών» στο Twitter έγραψε το πρωί της Παρασκευής: «Αυτός είναι ο παγανιστικός Ναός του Βαάλ στην Παλμύρα. Θα χαροποιήσει τις καρδιές μας η καταστροφή του».

Πενθούμε για την Παλμύρα, αλλά περισσότερο για την ανημπόρια μας να αποτρέψουμε την καταστροφή των αρχαιοτήτων της, που περιλαμβάνουν και ερείπια Ναών που ο συγκρητισμός της ελληνιστικής και ρωμαϊκής εποχής απέδιδε και στους δικούς μας Θεούς, όπως λ.χ. ο προαναφερθείς και στοχοποιηθείς Ναός, στον οποίο λατρεύθηκε και ο δικός μας Θεός Ζευς – Ήλιος.

Μακάρι να είχαμε την δύναμη να προστατεύσουμε τα στοχοποιηθέντα μνημεία, δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τίποτε. Εκεί τώρα πια δεν υπάρχει ούτε καν συντεταγμένο κράτος, για μία στοιχειώδη έκκληση για σεβασμό του αρχαίου παρελθόντος.

Πενθούμε για την Παλμύρα. Και ευχόμαστε στους Θεούς, τους πραγματικούς Θεούς, να φωτίσουν σύντομα την εν παρακρούσει ανθρωπότητα να καταλάβει έγκαιρα ότι πορεύεται ολοταχώς στην βαρβαρότητα. Μια βαρβαρότητα που είναι η ίδια, είτε εκφράζεται με λευκά κολάρα που μετατρέπουν τον άνθρωπο σε οικονομική μονάδα ή ακόμα και «κόστος», είτε με την μαύρη σημαία της κατά το δοκούν ερμηνευόμενης «τζιχάντ».

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
www.ysee.gr
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ Reviewed by Unknown on 1:38:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.