Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Μισώντας είσαι «κάτι» νομίζεις;



Οι μαζάνθρωποι – δούλοι, νομίζουν ότι είναι κάτι με το να μισούν κάποιους άλλους αγνοώντας όπως είναι φυσικό, την βασική αρχή της ανθρώπινης Ελευθεριάς, ότι ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα να είναι κάποιοι άλλοι κύριοί μας όσο εμείς έχουμε την αυταπάτη ότι είμαστε πάντοτε και αξιωματικά κύριοι όλων των σκέψεων και πράξεων μας.

Η τελευταία απαιτεί ωστόσο μία αρκετά σύνθετη και επαγωγική σκέψη. Οι μαζάνθρωποι είναι ανίκανοι να αναπτύξουν μια τέτοια συνθετότητα, αφού το λεξιλόγιο τους αναπτύσεται το πολύ σε 200-300 λέξεις, περισσότερες από όσες μπορεί να κατανοήσει ένας ευφυής χιμπατζής. Η ανικανότητα για σύνθετη σκέψη, και συνεπώς για πραγματική σκέψη, αποτελεί την πρώτη προϋπόθεση για εύκολη διαβουκόληση.

Γι αυτήν, δηλαδή την πλήρη ανικανότητα για σύνθετη σκέψη, έχουν φροντίσει προηγουμένως άλλοι μηχανισμοί υποδουλώσεως: το αποβλακωτικό Σχολείο που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την κριτική σκέψη και συνθλίβει την ιδιαιτερότητα, και τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Επιβολής) που με την αποθέωση της αντιστροφής των ιεραρχήσεων και των στοιχειωδών αρχών του ανωτέρου πνεύματος ολοκληρώνουν την λαχανοποίηση του μυαλού των δούλων»
Βλάσης Ρασσιάς
Μισώντας είσαι «κάτι» νομίζεις; Reviewed by Ανώνυμος on 3:58:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.