Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ;


Σε μια χώρα που γεννήθηκε το Ελληνικό  έθνος,  που παρήγαγε ελεύθερους πολίτες, εδώ και  2000και  χρόνια , παράγει ραγιάδες, φορολογούμενους υπήκοους, μια χώρα σκλαβωμένη,  μια χώρα βιασμένη από την λαίλαπα της Ανατολής, και όταν λέμε Ανατολή εννοούμε αυτήν που αντιμετώπισαν οι Θερμοπυλομάχοι, τον Δεσποτισμό, τον ολοκληρωτισμό, τον αυταρχισμό, τον εκ Θεού Βασιλέα. Τότε ήταν ο Πέρσης Βασιλιάς, τότε είχαν τα όπλα να αντιμετωπίσουν έναν ορατό εχθρό.
"ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΟΜΑΧΟΙ..." 


Στην συνέχεια το Ελληνικό Έθνος ηττήθηκε σε μια χρονική στιγμή (Χριστιανική Ρωμαίκή Αυτοκρατορία-Βυζάντιο) που δεν είχε τα όπλα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και από τότε αλλάζει τάφο, κάθε φορά που προσπαθεί να αναγεννηθεί, από τον Χριστιανικό ζυγό στον Οθωμανικό και από τον Οθωμανικό ξανά στον Χριστιανικό («Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες  τάφον, απ' τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν». Αδαμάντιος Κοραής»). Οι κρατούντες θέλοντας να κρατήσουν με νύχια και με δόντια την εξουσία τους πάνω στον φτωχό πνευματικά κάτοικο αυτού του τόπου, κτίζουν φράχτες, γύρω από το ''μαντρί'' που έχουν στήσει για να ελέγχουν τους ''αμνούς'' τους, παραποιώντας τις λιγοστές φωνές του ορθού λόγου που ακούγονται, παραπληροφορώντας και συγχύζοντας όσους από τους υπηκόους τους στοιχειωδώς στρέφονται προς τα Ελληνικά Εθνικά Πάτρια, προς την ελευθερία μακριά από τα κρεματόρια του συστήματος που παράγει ασταμάτητα καταναλωτές και ψηφοφόρους του.
Είναι ο Νεοέλληνας έτοιμος να αναγεννηθεί και από Ρωμιός υπήκοος να μετατραπεί σε Έλληνα πολίτη; μπορεί ο σημερινός κάτοικος αυτού του τόπου να γίνει υπεύθυνος πολίτης και να αποφασίζει ό ίδιος, και όχι με αντιπροσώπους επαγγελματίες ''πολιτικούς'', για το κοινό καλό και συμφέρον του συνόλου και όχι του εαυτού του; μπορεί να σταθεί όρθιος και όχι ορθούμενος ούτε σκυφτός;
Αυτήν την χρονική στιγμή δεν μπορεί.
Ευάγγελος Μπουγαδάκης

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ; Reviewed by Unknown on 12:36:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.