Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΒΩΜΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ

Βωμός αφιερωμένος στην Θεά Αφροδίτη Ηγεμόνη και τις Χάριτες

Βαρέθηκα όλους τους παρακμιακούς με την "σημαιάρα μας" (!!!) τυλιγμένους με το γαλανόλευκο ένδυμα και τους ελλαδοπωλητές να τους σιγοντάρουν. Ο σταυρός είναι ισοσκελής, είναι τόσες οι γραμμές, είναι οριζόντιες οι γραμμές, κ...αι να ρίγη συγκίνησης το ποίμνιο... Φυσικά οι τσοπάνηδες ξέρουν ότι όλα αυτά είναι μπούρδες για αμόρφωτα εθνίκια, αλλά η δουλειά τους να γίνετε. 


Λοιπόν ο πατριωτισμός είναι αυτό που διδάσκει ο Αισχύλος στο παρακάτω απόσπασμα του έργου "επτά επί Θήβας". Η φυσική σχέση του ανθρώπου με την πατρίδα, την γη του πατέρα του, την οποία οφείλει να υπερασπιστεί, αλλά και η οποία του ανήκει. Έχει υποχρεώσεις και δικαιώματα σε αυτή. Παραπέρα έχει να κάνει με την παράδοση των προγόνων του, τους Θεούς και βωμούς, αυτά που τον προσδιορίζουν πολιτισμικά ως άνθρωπο λοιπόν. Δεν θα δείτε τον Ετεοκλή να επικαλείται λάβαρα και ταρατατζούμ. Κανέναν Έλληνα δεν θα συγκινούσε με δαύτα(http://www.youtube.com/watch?v=14MCDd3_fIg&feature=youtu.be&t=2m41s).


Η σχέση με σημαίες, ύμνους, σύμβολα... είναι σχέση αυτοκρατορικών προβάτων. Κάτω από την σημαία του τάδε και κάτω από τον ύμνο του δείνα βασιλιά.


Κράτα εσύ τον ισοσκελή, τον ανισοσκελή και ας μην έχεις γη δικιά σου...



ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΒΩΜΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ Reviewed by Unknown on 3:56:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.