Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΔελτίο Τύπου υπ' αριθμ. 1 / 17. 7. «1997»
Επί δεκαετίες τώρα εμείς οι Έλληνες Eθνικοί, δηλαδή οι όσοι από τους νεοέλληνες εισέτι σεβόμαστε και τιμούμε τα "ειωθότα και νομιζόμενα" των προγόνων μας αληθινών Ελλήνων, μέναμε (κακώς όμως όπως τελικά απεδείχθη..) σιωπηλοί με στωϊ...
κή υπομονή μπροστά στη συστηματική -και διόλου τυχαία-παραμέληση ή υποβάθμιση της μνημειακής ή ζώσης εθνικής μας παραδόσεως, από ένα "Ελληνικό" Κράτος ουσιαστικά υπόδουλο σε έναν οικονομικοθρησκευτικό κολοσσό του οποίου τα φυσικά, πολιτισμικά και λογικά συμφέροντα δεν προϋποθέτουν ούτε καν στον ελάχιστο βαθμό κάποιον σεβασμό για την αληθινή (δηλαδή την προχριστιανική) εθνική μας παράδοση.

Τον τελευταίο όμως καιρό, ως παρενέργεια ίσως κάποιων πρώτων προσπαθειών να αρθρωθεί οργανωμένα και ο δικός μας λόγος μέσα στη νεοελληνική κοινωνία, διδαχθήκαμε με αρκετά βίαιο τρόπο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξακολουθούμε να σιωπούμε μπροστά στον "ήσυχο πόλεμο" που καθημερινά πλέον διεξάγεται σε πλήρη κλίμακα ενάντια στον πραγματικό Ελληνισμό. Γιατί η απέναντι πλευρά, για πρώτη φορά στη μεταμεσαιωνική εποχή, φαίνεται να κατρακυλάει σε μισαλλόδοξες και επιθετικές ενέργειες που μέχρι πρόσφατα τα δημοκρατικά προσχήματα δεν επέτρεπαν να εκδηλωθούν ανοικτά. Είχαμε λοιπόν κατεξακολούθηση απειλές ενάντια σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον «αρχαιότροπο χώρο», είχαμε εμπρησμό (!!) βιβλιοπωλείου που ειδικεύεται σε θέματα αρχαιογνωσίας, είχαμε ανοικτές επιθέσεις λάσπης από άμβωνες και ελεγχόμενα ΜΜΕ, καθώς και επιθέσεις (και αυτό είναι το πλέον φρικιαστικό !!) ενάντια σε προχριστιανικά ελληνικά μνημεία και Ιερά.

Κάτω λοιπόν από αυτή τη νέα και τρομακτική πραγματικότητα που βήμα - βήμα διαμορφώνεται ενάντια στον πραγματικό Ελληνισμό, και ενώ κανένας από τους υποτιθέμενους αρμόδιους δεν δείχνει να ευαισθητοποιείται ή να κινητοποιείται, αποφασίσθηκε από Έλληνες Eθνικούς η ίδρυση του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ για τη διάσωση και ανάδειξη της αληθινής Ελληνικής Παραδόσεως.

Σκοπός του είναι η με κάθε νόμιμο μέσον ευαισθητοποίηση του ελληνικού λαού για εξασφάλιση του σεβασμού, της διάσωσης, της φυσικής και ηθικής προστασίας, της αποκατάστασης και, τέλος, της ανάδειξης, των μνημείων, συμβόλων, ιδεών και ζωντανών μορφών της αρχαίας Ελληνικής Παραδόσεως, υπό την έννοια της ευρυτέρας Κοσμοαντιλήψεως, της Φιλοσοφικής Σκέψης, της πολιτικής αντιλήψεως, της εθνικής Θρησκείας, των Καλών Τεχνών, των ηθών και των εθίμων, της γλώσσας, της Μυθολογίας, της Συμβολιστικής, της Ελληνικής Γραμματείας και όλων των συναφών τομέων.

Το παρόν Δελτίο Τύπου αποτελεί την πρώτη μας ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ και προς κάθε αρμόδιο και γενικώς ενδιαφερόμενο φορέα. Ελπίζουμε ότι τόσο αυτή, όσο και οι άλλες που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα τύχουν από μέρους των παραληπτών μιας στοιχειωδώς αντικειμενικής αντιμετωπίσεως, όπως άλλωστε ορίζει η αρχή περί της απολύτου ισηγορίας των πολιτών.

Τιμή και Δόξα Στους Πατρώους Θεούς

Υ.Σ.Ε.Ε.


Εννέα ζητούμενα για τα οποία υπάρχει, μάχεται και ζητάει την ενεργό συστράτευσή σας το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών:

1. Σαφής ορισμός των χαρακτηριστικών και των συνόρων που ορίζουν την κοινότητά μας ως συγχρόνων Ελλήνων που ακολουθούμε τα εθνικά μας και πάτρια ήθη και νομιζόμενα.

2. Εκφορά ενός εγκύρου και συλλογικού λόγου των Ελλήνων Εθνικών απέναντι στην πολιτεία και κάθε ενδιαφερόμενο ή μη.

3. Περιφρούρηση της κοινότητός μας από προβοκάτορες, ιδιοποιητές και διαστρεβλωτές των ιδεών μας.

4. Απόκτηση των δικών μας κοινών ή λατρευτικών χώρων για τις ανάγκες της κοινότητός μας.

5. Προάσπιση των κοινωνικών, πολιτικών, θρησκευτικών και λοιπών δικαιωμάτων μας, σε συλλογικό επίπεδο ως κοινότητα ή σε ατομικό, ως άτομα, μέσα σε ένα θεσμικό νεοελληνικό περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικό για όσα εμείς πρεσβεύουμε κι εκπροσωπούμε.

6. Πολιτισμική αναστροφή της νεοελληνικής κοινωνίας μακριά από τον σκοταδισμό, την απαιδευσία, τη δεισιδαιμονία και την πνευματική μιζέρια που σήμερα την χαρακτηρίζουν.

7. Aσκηση οργανωμένης δράσεως με προοπτική να εξελιχθούμε σύντομα σε ισχυρή ομάδα πιέσεως.

8. Αποτελεσματική υπεράσπιση της ζώσης ή μνημειακής εθνικής μας Παραδόσεως, η οποία σήμερα κακοποιείται η απαξιώνεται στα χέρια του αδιάφορου, αν όχι εχθρικού, νεοελληνικού Κράτους.

9. Να ξανατιμηθούν κατά τα πρέποντα οι Εθνικοί μας Θεοί και οι ψυχές των Προγόνων μας στον τόπο που δικαιωματικά τους ανήκει.

Η υπόθεση της παλινορθώσεως της αληθινής, εθνικής μας Παραδόσεως, Θρησκείας και Τρόπου Ζωής απαιτεί την ψυχή τε και σώματι συστράτευση όλων των Ελλήνων εθνικών.

Τολμάμε να παλεύουμε. Τολμάμε και να νικάμε.

Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν το δικαίωμα να υπάρχουμε.

Τιμή και Μνήμη για Θεούς και Προγόνους.

http://www.ysee.gr/
ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Reviewed by ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ on 7:37:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.