Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Πόσο μπροστά βλέπαμε τότε! Πόσο μπροστά βλέπουμε και σήμερα!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ # 016 / 30. 8. 1997


Όταν εμείς οι Έλληνες Εθνικοί ανθιστάμεθα με όλες τις δυνάμεις μας στην επιχειρούμενη αναβίωση της βυζαντινής μούμιας στη νεοελλαδική κοινωνία, ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η φασιστικο-θεοκρατική θέσμιση της καθημερινής ζωής που ο βυζαντινισμός υπόσχεται, είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος για την εθνική μας και ατομική μας αυτογνωσία και απελευθέρωση.
...

ΔΕΝ πολεμάμε λοιπόν φαντάσματα, ούτε ανεμόμυλους σαν νέοι Δον Κιχώτες. Γιατί τα τελευταία γεγονότα στη Ρωσία, σε αυτή τη μοναδική γνήσια πολιτισμική απόγονο της κτηνώδους Νέας Ρώμης του Βοσπόρου, αποδεικνύουν ότι η βυζαντινή θεοκρατία αποτελεί για την ανθρωπότητα μία απειλή όμοια σε δύναμη και επικινδυνότητα με την αντίστοιχη που ευαγγελίζονται οι χασάπηδες του Ισλαμισμού.

Το ΥΣΕΕ, καταγγέλλει την εν Ρωσία παραβίαση της ανεξιθρησκίας με επαίσχυντο νόμο του Ρωσικού Κοινοβουλίου, που ουσιαστικά απαγορεύει την ελεύθερη δραστηριότητα των εκτός της Ορθοδόξου Χριστιανικής θρησκειών και θρησκευτικών δογμάτων. Καλεί επίσης όλους τους μη θεομανείς Έλληνες πολίτες σε διαρκή εγρήγορση, απέναντι στον ΗΔΗ ΟΡΑΤΟ κίνδυνο αναλόγων εξελίξεων και στη δική μας πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και θρησκευτική πραγματικότητα, που τελευταία κυλάει όλο και ταχύτερα προς την βυζαντινή βαρβαρότητα.

-ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΊ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΡΩΣΙΚΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ

-ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΥΣΕΕ / ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Πόσο μπροστά βλέπαμε τότε! Πόσο μπροστά βλέπουμε και σήμερα! Reviewed by Unknown on 10:10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.