Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Για ποια ΕΝΩΣΗ των υποτιθέμενων Ελλήνων;


Επειδή απλώς έχουμε κουραστεί να ακούμε κάθε λίγο και λιγάκι για ΕΝΩΣΗ των υποτιθέμενων Ελλήνων, όταν εμείς οι Έλληνες Εθνικοί είμαστε ήδη συσπειρωμένοι στον κανονικό φορέα μας που, πρωτίστως, υπερασπίζεται την κανονικότητα και σοβαρότητα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας (γιατί έτσι λέγεται η Θρησκεία μας από το 1730 και εντεύθεν), ρωτάμε λοιπόν: άραγε αυτοί δεν ξέρουν την Ιστορία της ΑΝΑΔΥΣΗΣ των Ελλήνων Εθνικών, ή εμείς έχουμε κέρατα και μας φοβούνται;

Σε καταφατική απάντηση στο πρώτο, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ # 015 / 23. 8. 1997

Προς όλες τις Ελληνότροπες Ομάδες, Κινήσεις και Άτομα

Αγαπητοί φίλοι,

με την παρούσα επιστολή μας σάς ανακοινώνουμε την μετά από πολύπλευρες συζητήσεις, έντονο προβληματισμό και «απρόσμενα» γεγονότα που επέβαλαν την επιτάχυνση των διαδικασιών (σπάσιμο του Βωμού του Θεού Διονύσου), ίδρυση του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, μίας ενωτικής για όλους τους Εθνικούς και πανελλαδικής κίνησης που έρχεται να καλύψει το τεράστιο κενό εκπροσώπησης του χώρου μας προς τα έξω με έναν συγκροτημένο και σαφή ΛΟΓΟ.

Η Κίνηση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία ατόμων με αποδεδειγμένο ενωτικό και αντιαρχηγικό χαρακτήρα και σκοπό της έχει να αγκαλιάσει όλες τις κινήσεις και τα άτομα που εμπνέονται από γνήσια και αγνά εθνικά αισθήματα. Το ΥΣΕΕ δεν καταργεί την αυτοτέλεια και αυτονομία των επί μέρους κινήσεων που οφείλουν να εξακολουθήσουν απρόσκοπτα την ιδιαίτερη δράση τους. Απλώς, προσφέρει τη δυνατότητα, για τοπικά, μερικά ή ειδικά ζητήματα και προβλήματα να εκφράζεται προς τα έξω και ενιαίος (πανελλαδικός) ΛΟΓΟΣ. Και θεωρούμε ότι η μέχρι τούδε αδυναμία ύπαρξης ενός τέτοιου Λόγου, απετέλεσε την μεγαλύτερη αδυναμία των Ελλήνων Εθνικών.

Κάτω από αυτό λοιπό το πνεύμα, αγαπητοί φίλοι, σάς καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς, ομαδικά ή μεμονωμένα στην Κίνησή μας.

Ας αφήσουμε απέξω μόνο εκείνους που κάτι τέτοιο τους πρέπει. Τους εγωϊστές, τους αρχομανείς, τους παρακωλύοντες και τους εσαεί κοσκινίζοντες επειδή απλώς δεν θέλουν να ζυμώσουν.

Η μέχρι τώρα ανταπόκριση των απλών ανθρώπων, υπήρξε κάτι περισσότερο από συγκινητική. Μία νέα εποχή αρχίζει για τον αληθινό Ελληνισμό. Εσείς, φίλοι, θα μείνετε απέξω;

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
Για ποια ΕΝΩΣΗ των υποτιθέμενων Ελλήνων; Reviewed by Ανώνυμος on 10:11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.