Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΧΑΤΖΗΡΩΜΙΕ!



Έχω αρχίσει να απελπίζομαι με την καθημερινή επίδειξη άγνοιας από μεγάλη μερίδα νεοελλήνων που έχουν βρει βήμα στα λεγόμενα «κοινωνικά δίκτυα» και ανεμίζουν τις απόψεις τους περί παντώς επιστητού και θεωρίες για όλα τα θέματα από τι φταίει ...για το σημερινό μας χάλι μέχρι την ανακάλυψη της Γης από τους πανάρχαιους διαστημάνθρωπους ΕΛ. Κράταγα το στόμα μου κλειστό για να μην στενοχωρήσω μερικούς φίλους αλλά νομίζω πως τελικά τους κάνω χειρότερο κακό. Είπα λοιπόν να εκτονωθώ και εάν μου κόψουν και κάποιοι την καλημέρα δεν πειράζει, ας ξέρουν όμως ότι ο σκοπός μου δεν είναι να τους γελοιοποιήσω αλλά να τους δείξω ότι κάποιοι άλλοι τους εξαπατούν.

Ξεκινώ από τον μεγάλο Εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα που μας τον παρουσιάζουν ως κάτοχο μερικών δις η και τρις που όπως «ομολογεί» ο συνεργάτης του Δρ. Λαμπράκης είναι προϊόν πώλησης πανάρχαιες Ελληνικής τεχνολογίας της εποχής του Απόλλωνος. Τα νούμερα αυτά τα παρουσίαζαν σε κάποια κανάλια διάφοροι βιβλιοπώληδες ελλαδέμποροι, και φυσικά ατέλειωτα βίντεο αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίχτυα με επιθέσεις σε οποίους τολμούσαν να πουν το αυτονόητο, δηλαδή ότι το όλο θέμα είναι γελοίο και ότι ο Σώρρας είναι κοινός απατεώνας ο δε Λαμπράκης θα έπρεπε να βρίσκετε έγκλειστος σε ψυχιατρείο.

Το άλλο μεγάλο παραμύθι είναι αυτό της Ελ-ληνικής (έμφαση στην παύλα ανάμεσα στα δυο λάμδα) μας καταγωγής, ξέρετε αυτής που μας κάνει υπέρ-ράτσα με το ιχώρ να ρέει στις φλέβες μας και τύφλα να χει ο σούπερμαν. Βλέπεις όταν έχεις τέτοια καταγωγή δεν χρειάζεται να κανείς τίποτα για να καλυτερέψεις την κατάσταση σου γιατί είσαι ήδη ο καλύτερος απλά οι χαζοξένοι που σε ζηλεύουν δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ξέρεις τώρα αυτοί οι Εβραίοι που έχουν βάλει τους Ροθτσιλντ και τον Σώρος να μας κατατρέχουν, και αυτούς τους παλιό-γερμανούς και τους αμερικανούς που αμφισβητούν την Ιστορία μας που είναι εκατοντάδων χιλιάδων ετών αλλά αυτοί το κρύβουν. Έτσι βάζουν τους κακούς αρχαιολόγους να κρύβουν τις ανακαλύψεις τους και να μας λένε ότι υπήρξαν και άλλοι πολιτισμοί πριν από εμάς. Μην ανησυχείτε όμως γιατί ο Απόλλωνας θα έρθει να μας σώσει έχει αφήσει και χρησμό λέει, τον τελευταίο του. Με αλλά λογία δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε τίποτα για να σωθούμε αφού και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα βγει και την Πόλη θα την πάρουμε, εεε να με συγχωράτε μπέρδεψα τα παραμύθια.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε και τα φασιστικά φρούτα που έχουν πάρει αέρα και ασελγούν πάνω στην αίγλη του Ελληνισμού προσπαθώντας και αυτοί να αντικατοπτρίσουν τον μισανθρωπισμό τους στον πολιτισμό που ανέδειξε τον ανθρωπισμό. Έτσι λοιπόν συσχετίζουν την αρχαία Σπαρτή με την ναζιστική Γερμάνια, την σπαρτιατική αγωγή με την νεολαία του δικτάτορα και φασίστα Μεταξά (θαυμαστή και αντιγραφέα του Μουσολίνι και του Χίτλερ). Το καλύτερο είναι και η περίφημη θεωρία περί της καταγωγής του φασιστικού χαιρετισμού. Από Χρυσαυγίτες μέχρι και αλλά πιο ήπια στους τόνους φασιστοειδή βγήκαν να πουν ότι δήθεν είναι Ελληνικός χαιρετισμός (άλλοι λένε Δωρικός άλλοι πάλι χαιρετισμός ιερατικός στον ήλιο). Το μόνο που δεν έκαναν είναι να φέρουν και αποδείξεις για τους ισχυρισμούς τους. Δεν ζητώ πολλά μια αναπαράσταση σε κάποιο αγγείο, δόξα τοις Θεοίς έχουμε χιλιάδες σωσμένα. Άντε μια αναφορά σε κάποια πρωτογενής πηγή αλλά τι λέω τώρα και εγώ περί αποδείξεων, ψιλά γράμματα για τους πανεπιστήμονες του διαδιχτύου.

Ξύπνα καημένε χατζηρωμιέ ο μονός που φταίει για το χαλί σου είναι η αμάθεια σου, ούτε οι Εβραίοι ούτε οι Αμερικανοί, ούτε οι Κομουνιστές ούτε οι εξωγήινοι.
 
Νικόλαος Πετράτος

ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΧΑΤΖΗΡΩΜΙΕ! Reviewed by Unknown on 6:54:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.