Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ...

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (ΥΣΕΕ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ
ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=9iF4AootJio

Σαφέστατες διατυπώσεις για τα νομιζόμενα της Ελληνικής Θρησκείας έχουν κάνει έως τώρα τόσο η Εταιρεία Αρχαιοφίλων όσο και το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, που πέρα από ελάχιστες διαφοροποιήσεις δίνουν με σαφήνεια τα πλαίσια της Ελληνικής Γραμμής. Εμείς του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών μάλιστα, εκδώσαμε πρόσφατα και ένα ολιγοσέλιδο βιβλίο, το “Θεολογία και Πράξις” με υπερπεριληπτικές και “ευρείες” περιγραφές των θέσεων, ώστε να μην πέφτουμε στην παγίδα της παγίδευσης και ανάλωσης σε λεπτομέρειες (ως φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και όχι "ομάδα", αγκαλιάζουμε όλες τις απόψεις που εμφανίστηκαν στον ΕΘΝΙΚΟ Ελληνισμό, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ) .

Αυτό που προέχει, είναι ο συντονισμένος και πολυεπίπεδος αγώνας για την νομική και θεσμική αναγνώριση της Θρησκείας μας, και τίποτε άλλο. Αυτό όμως το αναγνωρίζουμε “περιέργως” μόνον η Εταιρεία Αρχαιοφίλων (που την διεκδικεί στο νομικό επίπεδο) και το Ύπατο Συμβούλιο των Ε
λλήνων Εθνικών (που την διεκδικεί στο θεσμικό επίπεδο) και οι φιλικές προς αυτό ομάδες, και ΣΥΜΠΟΛΕΜΟΥΜΕ. Το πράγμα τελειώνει όμως εκεί. Οι “άλλοι”, όχι μονο δε βάζουν πλάτη, αλλά βάζουν και τρικλοποδιές. Και δεν θα επεκταθώ σε αυτό, όλοι ξέρουμε τι γίνεται – για να το πω κάπως λακωνικά, αλλά και κομψά σε σχέση με την πραγματικότητα, παρακινούν τους μειωμένου κριτιρίου ανθρώπους που επηρεάζουν, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ!. Λες και η σοβαρότητα και το κύρος ενός φορέα είναι ζήτημα καταμέτρησης κεφαλιών - άσε που και έτσι αν το βάλουμε, υπερέχουμε.

Βεβαίως και επιθυμούμε ειλικρινέστατα την ΕΝΩΣΗ. Όμως ένωση υπό τις προϋποθέσεις που απαιτεί μία Θρησκεία, δηλαδή σαφή δομή, σαφές πλαίσιο αντιλήψεων και μη διαπραγματεύσιμο δικαίωμα στην κανονικότητα και τον αυτοκαθορισμό.
ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ... Reviewed by Unknown on 2:46:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.