Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Nα κηρύξουμε επιτέλους εχθρούς της ζωής μας όλους εκείνους που σκοτώνουν το φυσικό περιβάλλον μας






Ανακοίνωση 193 / 29.6.2007


Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι το υπ' αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα είναι η επερχόμενη ερημοποίηση της χώρας μας, μέσα από την σταθερή αποδάσωση, το ξέπλυμα των εδαφών και την ελάττωση των υδάτινων πόρων, όμως η Άτη φαίνεται πως έχει καβαλήσει για τα καλά την πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου, αλλά και τον λαό που δια της ψήφου του την αναδεικνύει, ώστε να αδυνατούν παντελώς να κατανοήσουν αυτή την κρίσιμη αλήθεια.

Διαφορετικά δεν εξηγείται γιατί ποτέ έως τώρα μία κυβέρνηση (έστω και μία!) δεν κατάλαβε το αυτονόητο ότι χρειαζόμαστε πιο πολύ πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα από όσο καταδιωκτικά, ότι θα' πρεπε να γίνονται παντού έργα διάσωσης και αποταμίευσης των υδάτων αντί να σπαταλούνται αμύθητα ποσά για φανερή και υπόγεια στήριξη ξένων θεοκρατικών κέντρων (βλ. Πατριαρχείων), καθώς και ότι θα' πρεπε ήδη να έχει αναπτυχθεί στους νεοέλληνες μία αυξημένη συνείδηση σε ό,τι αφορά την σχέση της υγείας του φυσικού περιβάλλοντος με την ποιότητα, αλλά και με αυτή την ίδια την ύπαρξη εν τέλει, της ανθρώπινης ζωής.Οι τελευταίες (υπερεκατό!) μεγάλες πυρκαγιές που αφάνισαν μερικά ακόμα από τα τελευταία πολύτιμα δάση της χώρας μας, οφείλουν να προβληματίσουν τους πάντες σοβαρά, δηλαδή πέρα από τις γνωστές επιφανειακές ή παραπλανητικές γελοιότητες με τις οποίες μας βομβαρδίζουν τα ούτως ή άλλως απαράδεκτα Μ.Μ.Ε. ή πέρα από τα κροκοδείλια δάκρυα της εκάστοτε κυβέρνησης και την αστεία καταγγελοκοπία της εκάστοτε αντιπολίτευσης για δήθεν «οικοπεδοφάγους» (πού; επάνω στις κορυφογραμμές;), την ώρα που ο μεγαλύτερος οικοπεδοφάγος όλων των εποχών, η Εκκλησία, εξακολουθεί και κατέχει και να νέμεται παρανόμως απέραντες εκτάσεις της ελληνικής γης σείοντας άκυρα (δηλαδή πριν την Επανάσταση του 1821) χρυσόβουλα και φιρμάνια ξένων κατακτητών.

Ναι, οι τελευταίες αυτές πυρκαγιές οφείλουν να προβληματίσουν τους πάντες σοβαρά, που πάει να πει να υποχρεωθούμε επιτέλους όλοι μας να πάρουμε την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας στα χέρια μας. Να υπερασπιστούμε την υγεία του τόπου που μας φιλοξενεί και στηρίζει βιολογικά την ζωή μας. Μία υγεία που όλοι ξέρουμε ότι εκδηλώνεται κυρίως μέσα από το νερό, το πράσινο και την αρμονία των οικοσυστημάτων.

Για να γίνει αυτό πρέπει να κηρύξουμε επιτέλους εχθρούς της ζωής μας όλους εκείνους που είτε έμμεσα είτε άμεσα σκοτώνουν το φυσικό περιβάλλον μας: από τους τυπικούς εμπρηστές μέχρι τους πανταχού παρόντες και δρώντες μανιακούς του τσιμέντου, από τους αποκοιμιστές του λαού πολιτικάντηδες και τους κατ' ευφημισμόν δημοσιογράφους, από την οικοπεδοφάγα Εκκλησία και όλους τους «μικρομεσαίους» επωφελούμενους από την αισχρή «φούσκα των ακινήτων», μέχρι τους μεγάλους υπηρέτες του παραλογισμού και της υποκρισίας που λέγονται «δασαρχεία» και εξαντλούν το έργο τους στο να παίζουν κατά το δοκούν με το δίπολο χαρακτηρίζω-αποχαρακτηρίζω ή στο να παριστάνουν τους προστάτες ήδη νεκρών από την marcelina hellenica ή έτοιμων για αυτανάφλεξη πευκοδασών./>Ομοίως πρέπει να κηρύξουμε εχθρούς της ζωής μας και όλους εκείνους που, με τον α ή β τρόπο, έχουν αποϊεροποιήσει την Φύση και έχουν εξωθήσει τον μέσο άνθρωπο στην συνεχή Ύβρη, την χυδαιότητα, τον ατομισμό και την άφρονα αποθέωση του κάθε μορφής οικονομικού κέρδους.

«Τα πάντα γύρω μας καταρρέουν. Ο ψευτο-πολιτισμός των μονοθεϊστών έχει χρεοκοπήσει και αργοπεθαίνει. Ας μην του κάνουμε την χάρη να μας σύρει μαζί του, στο άδοξο τέλος του. Να επιστρέψουμε στις αξίες των σοφών, ελεύθερων και αβάφτιστων προγόνων μας, να επιστρέψουμε στο μέτρο, στον σεβασμό για την Φύση, στον αγνό εκείνον άνθρωπο που δεν ντρέπεται να νοιώσει δέος μπροστά στις νύμφες των δασών, τις αμαδρυάδες και την δίκερω οπλή».

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ




Αναστασίου Στεφάνου, επιθεωρητού αναδασώσεων, «1932»
αναδημοσίευση αποσπασμάτων από το περιοδικό Διιπετές, τεύχος 12
Nα κηρύξουμε επιτέλους εχθρούς της ζωής μας όλους εκείνους που σκοτώνουν το φυσικό περιβάλλον μας Reviewed by Unknown on 9:11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.