Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Κολοκύθια εναντίον ευφυϊας


Απορώ με την ευφυϊα μερικών (αν βεβαίως η αιτία έχει να κάνει με ευφυϊα και όχι με κάτι εντελώς άλλο) που παριστάνουν τους Εθνικούς και ταυτόχρονα καλλιεργούν την πολλαπλή ΑΠΟΚΛΙΣΗ, βάζοντας ακατάπαυστα ως καλοί χριστιανοί ανούσια «θέματα» που δεν αφορούν καθόλου μα καθόλου τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ουσιαστικά 2 ζητούμενα που είναι:
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
Το εάν η έμπνευση κατεβαίνει στο μυαλό από δεξιά ή από αριστερά, εάν η ψυχή επανενώνεται με το Όλον ή επανενσωματώνεται, εάν διατηρεί ή όχι προσωπικά χαρακτηριστικά, εάν είνα καλύτεροι οι πλατωνικοί ή οι στωϊκοί, εάν πρέπει ή όχι να διατηρούμε τους αλεξανδρινούς τόνους ή την βυζαντινή μικρογράμματη γραφή, είναι ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ, και αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν εκ του μη όντως ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ και να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον πραγματικό αγώνα για τα 2 πιο πάνω ζητούμενα.
Όποιος είναι Έλληνας, που πάει να πει Εθνικός Έλληνας και όχι χριστιανοβυζαντινός Ρωμιός που 10 και 20 και 30 χρόνια κοσκινίζει επειδή απλώς δεν θέλει να ζυμώσει, ας κατέβει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην αρένα που εμείς εδώ και δεκαετίες πετσοκοβόμαστε και ματώνουμε. Τέρμα οι μπούρδες! Ας συμπολεμήσει άμεσα μαζί μας, ή ας το βουλώσει. Γιατί από τους κυριότερους ΕΧΘΡΟΥΣ μας είναι οι αποσυντονιστές και οι απροπροσανατολιστές. Στον ίδιο βαθμό με τους δούρειους ίππους, αλλά και τους αμέτρητους σικάριους που τουλάχιστον έχουν την τιμιότητα (ή την αλαζονία) να επιδεικνύουν την κιτρινόμαυρη σημαία που υπηρετούνε.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, λοιπόν!
Τολμάτε να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ γι” αυτά, ανοικτά και δημόσια;
Τολμάτε να ΜΑΤΩΣΕΤΕ γι” αυτά;
Τολμάτε να ΠΕΘΑΝΕΤΕ γι” αυτά;
Εάν ναι, καλωσήλθατε στο μέτωπο. Εάν όχι, αλλά εξακολουθείτε να παριστάνετε πως συμπολεμάτε, στην αμέσως επόμενη στροφή θα μας έχετε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.
Και είμαστε εμπειροπόλεμοι…
Βλάσης Γ. Ρασσιάς
Κολοκύθια εναντίον ευφυϊας Reviewed by Unknown on 9:37:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.