Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Zούμε χωρίς εθνική ταυτότητα


"Εάν δεν μπορείτε να αισθάνεστε οτι είσθε Έλληνες, παρά μόνον από μέσα από το πάπλωμα του Χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ τέτοιος Ελληνισμός. Διότι τότε ο Ελληνισμός Σας είναι Νεκρός." Περικλής Γιαννόπουλος (Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν)
Γέμισε το φατσοβιβλίο από τυπάκους και τύπισσες με 5-6 προφίλ , με ονόματα σαν το Ουράνιο Ανδρομέδιο Φως , Γαία Ελλάνια , Λύκος Ηρακλέους κλπ , η αναπαραγωγή του φθηνού τους εαυτού στο κυνήγι της αποδοχής ??
Πιθανότατα , όλο το κόμπλεξ και η πονηριά με την κακίστη έννοια σε ένα "κοινωνικό ιστό" , σπάνια διαβάζω κάτι που να λέει ΚΑΤΙ , μέρα νύχτα αναπαραγωγή ειδήσεων από σοβαρά ή γελοία blogs , από εφημερίδες ,περιοδικά , τηλεόραση κλπ , τα λαμόγια , οι ¨κεφαλές της χωρας" τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την απέραντη καφρίλα που υπάρχει , στο ένα προφίλ -σου λέει- θα γράφω ειδήσεις και χριστιανικά σχόλια , στο άλλο προφίλ θα γίνομαι αρχαίος Έλληνας , το άλλο προφίλ για να βγάζω γκόμενες , στο επόμενο προφίλ επειδή θα γίνω γνωστός Ελληνάρας (του κώλου) θα ξεκινήσω κόμμα.... , η κορυφαία επιβεβαίωση του ΤΙΠΟΤΑ , κανένα ενδιαφέρον για το χθες , το σήμερα ή το αύριο , βλέπω πως δεν αξίζει τίποτε καλύτερο ο Ρωμιός , έτσι θα μείνει , επιβεβαιώνεται ο δάσκαλος κάθε μέρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ .................. αν εφαρμόσουμε αυτή την εξίσωση στα πράγματα, θα μας δώσει δύο γινόμενα:
Το πρώτο είναι ότι ζούμε σε εθνική πόλωση.
Το δεύτερο, ακολουθία του πρώτου, ότι ζούμε χωρίς εθνική ταυτότητα.
Οι νεοέλληνες είμαστε ένα γέννημα μπασταρδεμένο και νόθο. Ούτε ίπποι ούτε όνοι, ούτε όνισσες ούτε φοράδες. Είμαστε μούλοι. Δηλαδή μουλάρια. Και τα μουλάρια δε γεννούν. Συνεχίζουμε έτσι λοιπόν , ενώ έχουμε χάσει τα πάντα
Τι λαμπρός πού 'ν' ο καιρός, πόσο εγώ 'μαι ωραίος/ Έφαγα έναν πόντικα, δόξα νά 'χει ο θεός
Ποτέ δεν εσταθήκαμε να μελετήσουμε το Βάρναλη λέει ο Λιαντίνης , που γράφει τέτοια τετράστιχα για μας, κατάμονοι και με το φως του λύχνου.
Απώλεια της εθνικής ταυτότητας είναι να σε βλέπουν οι άλλοι αρκουδόρεμα, και συ να τους φωνάζεις πως ντε και καλά είσαι η Ολυμπία. Και ύστερα να τους ζητάς Ολυμπιακούς αγώνες στην καλογρέζα. Χλευαστικό του καλογριά.
Zούμε χωρίς εθνική ταυτότητα Reviewed by Unknown on 12:52:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.