Top Ad unit 728 × 90

Επικεφαλίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Μονοθεϊστική παραφροσύνη με επικάλυψη «αρχαιολατρείας»




Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που δηλώνουν παγανιστές και Έλληνες Πολυθεϊστές, είναι μονοθεϊστές μέχρι το μεδούλι. Περισσότερη σχέση έχουν με το Ισλάμ και το Χριστιανισμό, παρά με τον παγανισμό.

Δεν γίνεται ρε φίλε να το παίζεις παγανιστής και να μου λες πως τα καιρικά φαινόμενα της Αμερικής και της Αυστραλίας είναι η εκδίκηση των θεών. Δεν γίνεται να λες πως ο Δίας θα σηκώσει το σπαθί του και θα πάρει τα κεφάλια των ασεβών. Δεν γίνεται να περνιέσαι για πολυθεϊστής και να καλείς σε τζιχάντ κατά των χριστιανών. Άσε που είναι σίγουρος πως αν βρίσκονταν τα κόκκαλα κανενός Λεωνίδα, Σωκράτη, Αλέξανδρου και όποιου άλλου, θα τα έβαζαν σε σκευοφυλάκια και θα τα λιτάνευαν για να τα προσκυνά και να τα φιλά ο κοσμάκης. Για τέτοια κατάντια μιλάμε. 

Όχι φίλε μουφτή του παγανισμού. Ο Δίας δεν παίρνει κεφάλια ούτε τιμωρεί τους απίστους. Και τα κόκκαλα δεν είναι για αποθήκευση, περιφορά και λατρεία. Είναι για να τα χωνέψει και να τα αφομοιώσει η γη. Και όχι, δεν πείθομαι πως υπάρχουν πολλοί παγανιστές στο Ελλαδιστάν. Μασκαράδες χριστιανοί και ισλαμιστές, ναι.


Μονοθεϊστική παραφροσύνη με επικάλυψη «αρχαιολατρείας» Reviewed by Unknown on 2:15:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όλα τα δικαιώματα δεσμεύονται από το ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ © 2014 - 2015
Με την Αρωγή των Διιπετές, Και Υ.Σ.Ε.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.